NŠA organizuotas susitikimas „Nuotolinis STEM mokymasis su CoderZ ir Virtual Robotics Toolkit“

Nacionalinės švietimo agentūros organizuotas susitikimas „Nuotolinis STEM mokymasis su CoderZ ir Virtual Robotics Toolkit“  vyko 2021 m. balandžio 7 d. 15.30–17.00 val. nuotoliniu būdu. Šiame susitikime dalyvavo daugiau nei 100 įvairių ugdymo įstaigų atstovai. 

„CoderZ“ ir „Virtual Robotics Toolkit“ yra novatoriškos ir smagios mokymosi platformos, skirtos mokiniams visame pasaulyje užsiimti robotika, informatika ir STEM, puoselėjant XXI amžiaus įgūdžius. Naudodami imituojamus virtualius 3D robotus, mokiniai mokosi gamtos mokslų, technologijos, inžinerijos ir matematikos bei dalyvauja sudėtingose misijose, kurios vyksta pakopų principu ir ugdo kūrybiškumą, kritinį mąstymą, bendradarbiavimą bei technologijų vertinimą. „CoderZ“ veikia debesyje, tad nereikalauja jokios specializuotos įrangos ar mokymo, ją lengva įdiegti, ji ekonomiška ir sukurta taip, kad kiekvienas mokytojas galėtų pristatyti STEM savo klasėje. VRT yra didelius grafikos ir modeliavimo skaičiavimus atliekanti programa, todėl reikalauja didesnio kompiuterio pajėgumo, tačiau tai suteikia mokiniams galimybę išbandyti fizikos mokslą su konstruojamu robotu. 

Ar kada bent pagalvojote, kad galite programuoti robotą ir išbandyti jį veikiant skirtingai žemės traukai? Dabar galite! „CoderZ“ suteikia tokį STEM ugdymą, kuris prieinamas visų lygių, visų mokyklų ir bet kokio išsilavinimo mokiniams. Programa padeda mokytojui vadovautis mokymo programa, naudotis dešimtimis pamokų paketų, vadovėlių; pagelbėja sprendžiant iššūkių klausimus ir dalyvaujant internetiniuose seminaruose, skirtuose profesiniam tobulėjimui. 

Klasės valdymo funkcija pateikia statistiką vienam mokiniui ir vienai klasei, kad iškart pamatytumėte, kaip jūsų mokiniai tobulėja. Jie verti pasaulinės klasės patirties, kuri skatina ne tik gerą nuotaiką, bet ir puikius akademinius pasiekimus. VRT suteikia galimybę laisvai konstruoti ir eksperimentuoti, ruoštis FLL varžyboms ir kurti savo scenas. Taigi, nesvarbu, ar norite pristatyti programavimą ir robotiką visiems savo mokiniams, ar patobulinti esamas programas, – nuotolinis STEM mokymasis su „CoderZ“ ir „Virtual Robotics Toolkit“ suteikia neprilygstamą mokymo ir mokymosi patirtį. „CoderZ“ skirta pradiniam ir pagrindiniam STEM ugdymui 2–12 klasėse. „Virtual Robotics Toolkit“ skirta STEM ugdymui 5–12 klasėse. 

close
SPIKE Essential urvo automobilis pamokos planas

Norite daugiau?

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškius ir naujienas apie akcijas, konkursus ir pamokų planus sužinosite pirmieji!

Mes naujienlaiškius siunčiame 1 - 2 kartu per mėnesį su svarbiausiomis naujienomis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.