Įneškite džiaugsmo į mokymąsi

BŪTINA IŠ NAUJO ĮTRAUKTI MOKINIUS
Dėl pastarojo meto mokymosi sutrikimų daug mokinių atitolo nuo mokyklos ir mes turime tai pakeisti sužadindami jų džiaugsmą mokymusi. Į klasę įtraukdami praktinį mokymąsi ir kryptingą žaidimą, galime vėl įtraukti mokinius ir ugdyti jų STEAM bei 21-ojo amžiaus įgūdžius, kad jie pasiruoštų sėkmingai ateities karjerai.

MOKYMOSI ŽAIDŽIANT GALIA
Mokymasis žaidžiant ugdo fizinius, intelektualinius, emocinius ir kūrybinius mokinių gebėjimus. Šios džiaugsmingos patirtys gali suteikti jiems tris pagrindinius įgūdžius, kurių prireiks norint tapti besimokančiais visą gyvenimą:

spike essential
BENDRADARBIAVIMAS Smalsumas siejamas su teigiamomis emocijomis, mažesniu nerimo lygiu ir didesne psichologine gerove. Linksma ir pozityvi aplinka skatina smalsų mokymąsi ir „aha“ akimirkas, kurios skatina naudingą patirtį.
86%

mokinių pabrėžė, kad daugiausia džiaugsmo mokykloje teikė draugai ir mokytojai

SMALSUMAS
Smalsumas siejamas su teigiamomis emocijomis, mažesniu nerimo lygiu ir didesne psichologine gerove. Linksma ir pozityvi aplinka skatina smalsų mokymąsi ir „aha“ akimirkas, kurios skatina naudingą patirtį.

„Smalsūs žmonės yra laimingesni.“

KŪRYBIŠKUMAS
Džiaugsminga aplinka leidžia mokiniams aktyviai įsitraukti į mokymąsi, įkvėpdama kūrybiškumą – padeda jiems ugdyti problemų sprendimo įgūdžius ir susieti mokymąsi su realiu pasauliu.

87%

mokytojų sutinka, kad mokiniai daugiausiai mokosi, kai gali kūrybiškai išreikšti tai, ką žino.

GRĄŽINKIME MOKYMUISI DŽIAUGSMĄ
Džiaugsmingas mokymasis sukuria „įtraukiančią mokymosi aplinką, kurioje visi mokiniai gali įsitraukti ir prisidėti“. LEGO® mokymosi sistema padeda ugdyti šią teigiamą patirtį tiek mokiniams, tiek mokytojams, susitikti su jais, kad ir kur jie bebūtų mokymosi kelionėje, ir parengti juos sėkmei.

spike essential
spike essential

LEGO® Education siūlo daugybę praktinių, žaismingų STEAM mokymosi patirčių, pagrįstų LEGO® kaladėlių sistema. Kūrybiškumą, bendradarbiavimą ir kritinį mąstymą skatinantys LEGO® Education sprendimai padeda besimokantiesiems ugdyti atsparumą ir pasitikėjimą mokantis pasitelkus kryptingą žaidimą.

close
SPIKE Essential urvo automobilis pamokos planas

Norite daugiau?

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškius ir naujienas apie akcijas, konkursus ir pamokų planus sužinosite pirmieji!

Mes naujienlaiškius siunčiame 1 - 2 kartu per mėnesį su svarbiausiomis naujienomis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.