Lietuvos 104 kelionės aplink Saulę

Mūsų mylimai tėvynei Lietuvai jau greitai sukaks 104 metai! Visada malonu per gimtadienį gauti dovanų ir sveikinimų, todėl kvietėme visus kartu sukurti sveikinimus Lietuvai. Iki vasario 7 dienos renginiui buvo kuriami 15 sekundžių trukmės vaizdo klipai Tik Tok platformoje, atsiųsti organizatoriams ir jie buvo patalpinti Baltic Orbis Facebook svetainėje. Komandos stengėsi kuo išradingiau parodyti kas nutiko per tuos 104 metus. T. y. pasirinko vieną istorinį laikotarpį/faktą ir robotas turėjo jį atvaizduoti. Iki Vasario 16 dienos 23.59 val. buvo balsuojama dėl geriausių darbelių ir vasario 17 dieną paskelbėme nugalėtojus!

vasario 16 renginys
LEGO education pradinėms klasėms
Dėkojame visoms komandoms už sveikinimus Lietuvai! Visų sveikinimai buvo unikalūs, smagūs ir svarbiausia, kad matome kaip mokiniai myli savo gimtinę! Už darbą Facebook bendruomenė išrinko trijų kategorijų prizų laimėtojus:
🇱🇹 Ikimokyklinukai – Kauno Lopšelis – Darželis Šnekutis komanda Pelėdžiukai. Tolimesniam žaismingam mokymuisi šešių kaladėlių rinkiniai grupei su metodika!
🇱🇹 1 – 5 klasių komanda Jaunoji Lietuva iš Alytaus r. Butrimonių gimnazija. Tolimesniam tobulėjimui edukacinė pamoka su SPIKE robotais!
🇱🇹 5 – 12 klasių komanda Patriotai iš Kupiškio Povilo Matulionio progimnazija Tolimesniam tobulėjimui edukacinė pamoka su SPIKE robotais!
Labai dėkojame visoms komandoms už dalyvavimą ir tikiuosi susitiksime kituose konkursuose!

Komandų darbeliai

close
SPIKE Essential urvo automobilis pamokos planas

Norite daugiau?

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškius ir naujienas apie akcijas, konkursus ir pamokų planus sužinosite pirmieji!

Mes naujienlaiškius siunčiame 1 - 2 kartu per mėnesį su svarbiausiomis naujienomis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.